A Bohemian kollekció a sokszínű emberek ékszeregyüttese

Mindenkinek van egy kép a fejében arról, milyen a bohém ember, a bohém szemlélet. Kinek egy kicsit laza, nemtörődöm, kinek inkább egy magabiztosabb, tudatosabb személyiség rajzolódik ki a lelki szemei előtt. De az biztos, hogy színes egyéniségre gondolunk mindannyian. Mert a bohém emberek ilyenek, ahogy az MJ Glass design legújabb kollekciója, a Bohemian üvegékszer-család is.

 

Miről szól a Bohemian?

A Bohemian kollekcióban minden a színekről, azok izgalmas kavalkadjáról és a formák szinte véletlenszerű találkozásairól szól. De csak szinte. Az üvegékszer-készítésnek ugyan valóban megvan a maga véletlenszerűsége, hiszen a kemencében olvadó üvegdaraboknak mindig hagyok némi szabadságot a formálódásra. A tervezés azonban itt is egy tudatos folyamat része.

 

MJ glass design BOHEMIAN sárga-kék-zöld karkötő

 

A Bohemian ékszereknél (is) pontosan kitalálom a színharmóniákat, párosítom az egymást kiegészítő vagy épp kiemelő színeket, és játszom a különböző elemek összekapcsolásával is. Az összhatással pedig a bohém életérzést, a könnyed lazaságot, az örömöt és a pozitív gondolkodást igyekszem előcsalogatni az ékszer viselőjéből.

Ne félj az üvegékszertől! Kezdj a Bomehiam kollekcióval!

Az MJ glass design szettekben az a jó, hogy a darabjai nem ragaszkodnak egymáshoz: a fülbevalók, nyakláncok, karkötők már önmagukban is visszaadják a hangulatunkat és fokozhatják a kisugárzásunk erejét. Tudatosan törekedtem erre a Bohemian darabok készítésekor is, ahogy arra is, hogy a színkavalkád mögött meghúzódó rend és tervszerűség egyensúlyt és harmóniát is teremtsen. Nemcsak ránézésre, hanem bennünk is.

 

MJ glass design BOHEMIAN sárga-kék-zöld nyaklánc

 

Ha még soha nem viseltél üvegékszert, a Bohemiant javaslom kezdésnek.

  • Ha te is alapvetően vidám vagy;
  • ha mindenben képes vagy meglátni a jót, a szépet;
  • ha az a harcos típus vagy, aki soha nem adja fel és
  • másokat is erre ösztönzöl mindig,

a szettemmel megerősítve érezheted személyiségednek ezt az oldalát.

 

Hiszen tudom, hogy abból is több van. A személyiségünk nagyon összetett, mégis egységes. Még ha néha azt is érezzük, hogy összevisszaság van bennünk, ennek a „rendetlenségnek” is megvan a maga szabályossága. A látszólagos összevisszaságban is van rendszer, ezért tudom, hogy a Bohemian ékszerkollekció az önmaguk sokszínűségét felvállaló és megélő emberek ékszere. A tiéd?

 

Nézz körül az oldalamon, és meglátod. Különböző színekből, színkombinációk közül választhatsz. Ha viszont valami másra vágynál, írj nyugodtan. Kitalálunk valamit.Vissza