Gyakori kérdések

Az ékszerüvegről

Ékszereim egyszínű alapüveg és szikrázó, irizáló dichroic üvegek kombinációjából készülnek. Aki egy kicsit is fogékony a színekre, a rendhagyóra, az nagyon hamar rabjává tud válni ezeknek a csillogó különlegességeknek.

 

További információ

Az ékszeralkatrészekről

Coco Chanel óta minden nő tudja, hogy milyen fontos egy jól megválasztott ruha vagy ékszer, aminek nem csak a jól látható, hanem minden apró részlete is tökéletes. Ékszereim nemesacél fém alkatrészei nem csak ízlésesek, hanem kiváló minőségűek is.

 

További információ

Az ólomüvegről

Az ólomüveg, vagy közismertebb nevén a Tiffany üveg alapanyaga kézzel készített, anyagukban színezett táblaüvegek. A kész alkotás szinte minden stílusú lakásba bátran beilleszthető. Igazán hálás eleme lesz otthonunknak.

 

További információ

Mitől függ a kész ólomüveg ára?

Az ólomüveg vagy Tiffany üvegbetétek és díszüveg-tárgyak értékét, árát a gyártási technika, a méret, a felhasznált üvegek fajtája és színe, valamint a mintázat összetettsége, sűrűsége is meghatározza.

 

További információ

Lehetséges az ólomüveg hőszigetelése?

Az ólomüveg- vagy rézfóliás Tiffany technikával készített ablakok, ajtók az egyszerű üvegablakokkal azonos módon szigetelhetők, szépségüket a thermo üveg több rétege sem befolyásolja.

 

További információ

Üvegtisztítási tippek

A díszüvegek tisztítása mindig egy örök megújulás kedvenc ékszerednek vagy ólomüvegednek. Visszanyerik csillogásukat, újra a régi fényükben pompázhatnak.

 

További információk

Ajándék díszdoboz minden üvegékszerhez

Egy dekoratív, szép dobozban átadott ékszer ünnepivé teszi az amúgy is meghitt pillanatot, de a kedvenc darabjaink hétköznapi tárolása is megoldottá válik egy díszdoboz segítségével.

 

További információk