Gyakori kérdések

A nemesacél alkatrészekről

Coco Chanel óta minden nő tudja, hogy milyen fontos egy jól megválasztott ruha vagy ékszer, aminek nem csak a jól látható, hanem minden apró részlete is tökéletes. Klasszikus üvegékszereimet nemesacél fém alkatrészekkel látom el, amelyek nem csak ízlésesek, hanem kiváló minőségűek is.

 

Olyan üvegékszereket szerettem volna létrehozni, aminek minden részlete szerethető, egyedi, ízléses, kényelmes és időtálló. Ehhez nem csak az üvegékszer-családot, mint alapanyagot találtam meg, hanem a bőrrel szorosan érintkező láncok, fémalapok és -alkatrészek anyagát is, rozsdamentes nemesacél vagy más néven orvosi fém formájában.

 

Az általam használt nemesacél-alkatrészek kiváló minőségűek, nem kopnak, nem színeződnek, rendkívül ellenállóak a mechanikai hatásokkal szemben, kényelmesek és nem irritatívak.

 

Nézz körül a webshopban, ismerd meg ékszereimet és az azok nyújtotta kényelmes, kompromisszumok nélküli, pozitív érzést is. Viselésükkel nem csupán egy ékszerrel leszel gazdagabb, sokkal inkább stílussal, igényes, kifinomult megjelenéssel.

 

Viseld egészséggel a kiválasztott darabokat!Vissza