EKLEKTIKA - türkiz-lime-zöld átlapolós lógós fülbevaló

Szabályok és határok nélkül.

Vissza

EKLEKTIKA - türkiz-lime-zöld átlapolós lógós fülbevaló

Szabályok és határok nélkül.

20.900 Ft
Kosárba
Termék leírás:

Az Eklektika kollekció minden egyes darabja szembe megy a kötöttségekkel. Az itt található üvegékszerek mind méretükben, színükben, formájukban és stílusukban eltérnek a megszokott MJ glass design alkotásoktól. Az Eklektika kollekció darabjai egy-egy megmagyarázhatatlan és váratlan érzés, inspiráció, fuvallat szüleményei. Egy kis art deco, egy kis szürrealitás, némi vagányság, fűszernyi bohóság - pont, mint az élet, ha igazán éljük. Rebelliseknek kötelező.

 

A fülbevaló gyönyörű színkombinációjához türkizkék, élénk lime és mély zafírzöld színű üvegeket választottam, mindezt hosszított, "átlapolós" formára olvasztottam. Fantasztikus színvilág tükröződik vissza az ékszert kissé oldalról nézve...aranyló zöldet, élénk türkizkéket és sötét indigókéket is láthatsz az ékszer mélyén.

 

Az üveget tartós, hosszú élettartamú nemesacél (orvosi fém) alapra tettem fel, bátran viselheted akár egész nap. A fülbevaló hosszú akasztója - kialakításánál fogva - megakadályozza a fülből való kiesést.

 

A fülbevaló üvegmérete: 1,5 x 3,5 cm, az ékszer teljes hossza a fémalappal együtt 7 cm.

Kapcsolódó termékek

image
18.500 Ft

EKLEKTIKA - háromszög türkiz-aranysárga lógós fülbevaló

image
20.900 Ft

EKLEKTIKA - narancs-vörös-bíbor átlapolós lógós fülbevaló

Mesterházy Mónika, Szépítők Magazin www.eletszepitok.hu alapító-főszerkesztő:
Mesterházy Mónika, Szépítők Magazin www.eletszepitok.hu alapító-főszerkesztő:
Julianna az élő bizonyítéka annak, hogy érdemes az álmaink után menni, még akkor is, ha sok bizonytalanságot és akadályt kell legyőzni menet közben. Julianna elbűvölő személyiség. A tehetségén túl azt is becsülöm benne, hogy a bátrak útjára mert lépni. Így kiteljesíthette önmagát. Nem öncélú vállalás ez, hisz a művészetének pusztán szemlélőként is a kedvezményezettjei vagyunk. Évek óta ismerem az MJ glass design termékeket, lenyűgöz a kifinomultságuk, a sokoldalúságuk, gazdag szín- és formaviláguk. Örömmel viselem Julianna ékszereit, feldobják a napomat, és néha ennyi is elég a jókedvhez.
Szeitl László:
Szeitl László:
Sorsszerű találkozás után ismerkedtem meg Julianna munkásságával amely egyben a szenvedélye is. Szerencsés helyzetben lehettem, mivel közelről láthattam, milyen csodák kerülnek ki a kezei közül. Minden egyes üveg- és ezüstékszernek egyedi története van, amelyek az elején rideg üvegdarabok ugyan, de a művésznő által megtelnek élettel. Megszólítják az embert ezek a csillogó, irizáló üvegcsodák. Szívből ajánlom Julianna ékszereit azon férfi társaimnak, akik örömet akarnak szerezni a gyengébbik nem képviselőinek.  
Dajka Viktória "davida":
Dajka Viktória "davida":
Személyesen még sosem találkoztunk, de az ékszerei, a munkája iránti alázatossága mindent elárul róla. Elég csak olvasni és viselni az MJ glass designt. Az ember azonnal többnek érzi magát. Én simán felírnám őt receptre mindenkinek.
Hencz Kornélia:
Hencz Kornélia:
Régóta kerestem már olyan ékszert, amely az aurora borealis színeit, hangulatát idézi fel. A Valkűr kollekcióban pontosan ezt találtam meg: egyedi, kifinomult, letisztult forma- és színvilága semmihez sem hasonlítható. Benne van a varázslat és az ígéret, hogy bármit elérhetünk, a lehetetlen csak illúzió. Végtelenül örülök, hogy rátaláltam Juliannára, aki páratlan tehetségével és látásmódjával ilyen csodákat képes alkotni. Minden egyes darab egyedi és különleges, de közös vonásuk a szeretet, amellyel készültek. Hálásan köszönöm, MJ glass design!
Hidasi Judit író, újságíró:
Hidasi Judit író, újságíró:
Vannak dolgok, amelyek túlmutatnak azon, amik valójában. Julianna ékszerei ilyenek. Hiszek benne, hogy egy-egy darab, egy BIZONYOS személynél talál otthonra, és annak a különleges személynek örökre a kedvenc darabja marad. Julianna ékszerei sokkal többek, mint egy-egy ékszer. Bennük van mind a négy évszak, szinte érezni a tél hidegét, a nyár melegét. Nincs még egy olyan, mint az a darab, ami neked készül...
Dobó M. Petra "Bouvet":
Dobó M. Petra "Bouvet":
Nincs az a kép, amely visszaadja azt a nőiességet, azt a finomságot, azt az eleganciát, amit Julianna ékszerei adnak. Szinte alig mersz hozzájuk érni, annyira fantasztikus, ahogy játszik rajtuk a fény, amely aztán a bőrödön új életet kap és nyer. Te pedig attól függetlenül, milyen ruhát is hordasz épp, akár hétköznapi laza stílust, akár sportosat, akár merészen szexit, akár nagyon elegánsat, az ékszertől te leszel a királylány. Varázslat ám, ebben egészen biztos vagyok.
Kristóf Eszter "Napi Kincsek Tárháza" blogíró:
Kristóf Eszter "Napi Kincsek Tárháza" blogíró:
Julianna ékszerei magukba foglalják a napfény melegét, a tenger sós levegőjét, a Balaton homokos partjának puha simogatását, a dinnye édes ízét, a barack fenséges illatát, a szivárvány összes mesés árnyalatát, a hajózás izgalmát, és a futás frissességét. Ezek a mesés ékszerek eszembe juttatják azokat a szép emlékeket, amelyek ezekhez az élményekhez kapcsolódnak. Ez a művészet. Megalkotni valamit, ami mindenki számára más és mást jelent, de mindannyiunkban megmozgat valamit. Én büszkém viselem Julianna csodaszép ékszereit, bármerre járok a világban!
Farkas Judit:
Farkas Judit:
Drága Julcsi! Nagy öröm számomra, hogy több ékszer kollekciód és angyalkád tulajdonosa vagyok! Ezek a csodálatos ékszerek egyediek, különlegesek, alkalomra, de hétköznap is hordhatók. Farmertől az estélyi ruháig mindenhez találhat megfelelőt, aki nálad vásárol. Mindezekhez még pluszt ad közvetlen, barátságos, pozitív személyiséged! Szuper, hogy annak idején Hévízen találkoztunk! Mindenkinek ajánlom ezeket a csodákat!!!!!
Sándor Barbara:
Sándor Barbara:
Julival néhány éve ismerkedtem meg, amikor a Velencei-tóhoz költöztem. Egész más környezetben találkoztam vele, mint a „művészetek világa”. Hamar megtaláltuk a közös hangot és rövid időn belül megtudtam róla, hogy hozzá (hozzám hasonlóan) is közel áll az alkotótevékenység. Csodálatos szín és formavilágban pompázó üvegkölteményei hamar elvarázsoltak és „pöttyfüli” kollekciójával, csodás gyűrűivel azonnal megtaláltam a „közös hangot”, harmóniát. Azóta is szívesen hordom ezeket a varázslatos darabokat, melynek számos színekben tündöklő darabjai egy egyszerű ruhával is igazán jól mutatnak. Időközben sikerült megfertőznöm 16 éves lányomat is, aki szintén rajong Juli ékszereiért.
Kozó Eszter:
Kozó Eszter:
Julianna egy olyan sokrétű, kreativitásból kifogyhatatlan személyiség, aki folyton elvarázsol. Ha jól emlékszem három éve ismerkedtünk meg egy történelmi karneválon, ahol EGY (bizonyos) karkötőt és fülbevalót vásároltam tőle. Ez a vásárlás határozta meg egy őszinte barátság kezdetét. Azóta már több kollekcióm is van, de mindegyiknek csakis saját története...imádom a gyönyörű irizáló színeit. Aki először tekinti meg honlapját, azt kérem, hogy az ékszerek vagy Tiffany termékek keletkezésének történeti hátterét feltétlen olvassák el. Ő egy igazi művésznő bájjal, mosollyal, szeretettel és bársony lélekkel. Soha nem fogok tudni betelni az alkotásaival. Egyszerűen imádom.
Péter Annamária:
Péter Annamária:
Kedves Olvasó, hadd kezdjem az első MJ glass design ékszerem történetével. Egy szép tavaszi, Székesfehérvár melletti tavaszünnepen beleszerettem egy nyakláncba, aminek a gyűrűjét is elkészítette nekem Julianna. Pont olyan lett, amilyent megbeszéltünk. Csudaszép! A következő ékszer már rám is kacsintott a webshopból, majd egy következő kapcsán csak annyit kértem, hogy szerelem piros legyen. És lett...egy gyönyörű Lilith! Julianna művész, pszichológus és a finom női lélek kiváló ismerője. Ékszerei feldobják és egyedivé varázsolják minden nő ruhatárát, megjelenését.
Kovács-Tihanyi Betti:
Kovács-Tihanyi Betti:
Julianna ékszerei varázslatot rejtenek! A csillámporos ragyogás éppen olyan, mint a tündérmesékben... Felemelő érzés a tükörben megpillantani a pöttyfülim csillogását, mert általa a mindennapi mókuskerék mellett, mégis ragyoghatok egy kicsit - mintha a mesebeli tündér itt hagyta volna az "üvegcipellőt"!
Szemeti Ottilia:
Szemeti Ottilia:
Az első pillanatban megfogott Juliann csodás művészete: egy olyan hideg anyagból, mint az üveg készít műremekeket. Ámulok és bámulok az általa készített csodákon. Munkája eredményeként izzanak a színek, pirosak, sárgák, kékek, zöldek, lilák, arany és ezüst, hogy csak néhanyat említsek. Nem láttam még olyan ékszerét, de Tiffany-technikával készült bármelyik üvegcsodáját is említhetem, ami ne tetszett volna! És persze, nem pusztán művész ő, hanem kiváló ember is. Örülök, hogy az ismerősei, jó barátjai közé sorol engem is. További sok sikert kívánok!
Szabó Sarolta:
Szabó Sarolta:
Julianna által készített "Levélfürtös" Tiffany lámpa nappalink dísze és hangulatának meghatározója. Művészi kivitelezése, egyedisége a természetet varázsolta be otthonunkba. Kívánunk sok termékeny évet művészi munkájában, mellyel biztos nagyon sok vásárlójának szerez annyi örömet, mint nekünk ezzel a lámpával! Minden jót kívánunk, sok szeretettel: Saci és Feri  
Kovácsné Szabó Szilvia:
Az MJ glass design egyenlő Magasházi Juliannával, aki kedvességével, ékszereivel és alkotásaival mindenkit lenyűgöz, elvarázsol! Minden hölgy megtalálja a saját igényeinek, stílusának megfelelő ékszert, melyek egyediek és megismételhetetlenek! Személy szerint én több kollekciót is rendeltem már tőle saját részre vagy ajándéknak. Az ékszerek mindig, mindenkit ámulatba ejtettek és szívesen viselik őket szépségük és magas színvonaluk miatt. Szívből ajánlom mindenkinek Julianna ékszereit, ha különleges és egyedi kiegészítőt szeretnének!
Barki Andrea:
Első találkozás Etyeken… Az üvegcsodák és Juli kedvessége, hozzáértése mindenkit megállítottak, természetesen minket is. Különleges, finom vonalak, elegáns formák, gyönyörű színek és anyagok. Korall pasztell-arany üveggel, vagy éjkék-fekete-türkíz ötvözésével. Mind-mind egyedi, személyre szóló . Szép ajándék lehet különleges alkalmakra.