Végre itt a 2019-es év színe!

Az amerikai Pantone cég, amely létrehozta a nyomdaipar részére azt a nemzetközi színrendszert, amit aztán - többek között - a grafikai tervezés, a divat, a lakberendezés, az ipari formatervezés, de még a termékcsomagolás területe is hasznosít, végre előrukkolt a 2019-es év színével.

Ez pedig nem más, mint a kifinomult Pantone Living Coral, szabad fordításban az élő korall, a Pantone skálán a 16-1546-os számú gyönyörű árnyalat. 

 

Az év színe az intézmény szakembereitől mindig gondos mérlegelést és trendelemzést követően kerül kiválasztásra. A most kiválasztott korall színről ezt nyilatkozta az intézet:

 

"Élénk és életigenlő narancs egy kis arany felhanggal. Ahogy a korallzátonyok táplálékforrást és védelmet biztosítanak a tengeri élőlényeknek, úgy az élő korall melegen átölel és táplál, kényelmet és energiát sugároz, amelyre nagy szükségünk lehet ebben a folyamatosan változó világban. A Pantone 16-1546 Living Coral ösztönözhet bennünket és segíthet számunkra a szorosabb és tartalmasabb barátságok kialakításában. Jelképezi az optimizmust és a boldogságot..."

 

 

A 2018-as Ultra Violet uralkodása tehát véget ért. Itt van egy igazán nyugodt, könnyed, lágy szín...és ahogy az elemzéseit olvasom, nagyon is ránk fér az optimizmus, a kifinomultság, a védelem és az életerő.Vissza