Gyakori kérdések

Az ékszerüvegről

Ékszereim egyszínű alapüveg és különleges, több színben is játszó, szikrázó, irizáló dichroic üvegek kombinációjából készülnek. Aki egy kicsit is fogékony a színekre, a rendhagyóra, az nagyon hamar rabjává tud válni ezeknek a csillogó különlegességeknek.

 

További információ

A nemesacél alkatrészekről

Coco Chanel óta minden nő tudja, hogy milyen fontos egy jól megválasztott ruha vagy ékszer, amelyeknek minden apró részlete tökéletes. Klasszikus üvegékszereimet nemesacél fém alkatrészekkel látom el, amelyek nem csak ízlésesek, hanem kiváló minőségűek is.

 

További információ

A Tiffany díszüvegekről

Az MJ glass design Tiffany technikával készült díszüvegei, lakásdekorációi a legkülönfélébb stílusú lakásba bátran beilleszthetőek, amelyek igazán hálás elemei lehetnek az igényesen berendezett otthonoknak.

 

További információ

Mitől függ a kész ólomüveg ára?

Az ólomüveg vagy Tiffany üvegbetétek és díszüveg-tárgyak értékét, árát a gyártási technika, a méret, a felhasznált üvegek fajtája és színe, valamint a mintázat összetettsége, sűrűsége is meghatározza.

 

További információ

Lehetséges az ólomüveg hőszigetelése?

Az ólomüveg- vagy rézfóliás Tiffany technikával készített ablakok, ajtók az egyszerű üvegablakokkal azonos módon szigetelhetők, szépségüket a thermo üveg több rétege sem befolyásolja.

 

További információ

Üvegtisztítási tippek

A díszüvegek tisztítása mindig egy örök megújulás kedvenc ékszerednek vagy ólomüvegednek. Visszanyerik csillogásukat, újra a régi fényükben pompázhatnak.

 

További információk

Ajándék díszdoboz minden üvegékszerhez

Egy dekoratív, szép dobozban átadott ékszer ünnepivé teszi az amúgy is meghitt pillanatot, de a kedvenc darabjaink hétköznapi tárolása is megoldottá válik egy díszdoboz segítségével.

 

További információk